Перейти до головного вмісту
KPNU::MOODLE
  • На головну
  • Більше
Закрити
Переключити введення пошуку
Українська ‎(uk)‎
Українська ‎(uk)‎ English ‎(en)‎
Увійти
KPNU::MOODLE
На головну
  1. Курси
  2. Готельно-ресторанна справа
  3. 241 Готельно-ресторанна справа
  4. 24 Сфера обслуговування
  5. Ступінь вищої освіти "БАКАЛАВР"
  6. 4-ий рік навчання

4-ий рік навчання

Туристичні організації світу
Атестаційний екзамен 2025
Кулінарна етнологія
Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Технологія продукції ресторанного господарства
Організація ресторанного господарства
Гігієна і санітарія в галузі "Сфера обслуговування"
Менеджмент готельно-ресторанного господарства
Виробнича практика в закладах готельного господарства
Менеджмент в готельно-ресторанній справі
Атестація фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа (денна форма)
Інноваційні технології в готельно-ресторанному господарстві
Економіка підприємства GRS1-B18
ГІГІЄНА І САНІТАРІЯ В ГАЛУЗІ «СФЕРА ОБСЛУГОВУВАННЯ»
Сертифікація і стандартизація продукції
Курсова робота з дисциплін «Менеджмент готельно-ресторанного господарства / Маркетинг готельно-ресторанного господарства / Управління якістю продукції і послуг готельно-ресторанного господарства»
Курсова робота з дисциплін: «Менеджмент готельно-ресторанного господарства / Маркетинг готельно-ресторанного господарства / 3 курс зі спеціальності: 241 Готельно-ресторанна справа
Курсові роботи з навчальних дисциплін – "Географія туризму", "Рекреаційні комплекси світу", "Географія туризму: туристичне країнознавство"
Зверніться до служби підтримки сайту
Ви не пройшли ідентифікацію (Увійти)
Підсумок збереження даних
Завантажте мобільний додаток
На основі Moodle